MK | EN
Call us: +389 2 321 6665

(Y)Our Place


First Slacklining Academy


GIBBON Slacklines


Buy yours at Sport Inn

Sport Inn


Официјален Spinning® Центар

Only at


Sport Inn

 

Latest news

 • 19Jan

  Resolution Survival Tip #1:

  Your target heart rate range for weight loss and getting fit is 65%–75% of your maximum heart rate.

  Read more
 • 19Jan

  Симни се од тоа лентата за трчање: Имаме подобар тренинг за кондициј

  Што значи тоа “во форма”?

   

  Според мејнстрим светски и МК фитнес, тоа е некоја комбинација од способности како: да направиш чатаљон брпи-а, да пузиш низ кал (иако нема кал) или па потната рефлексија од вашите мускули да светка, ѕвездено додека трчате некаде во далечината.

  Ако прашате повеќе од 10 луѓе тие веројатно ќе ви кажат дека ”кардиото” или, пази фенси ”conditioning” се најважни за да се влезе во форма (и најверојатно ќе додадат дека они тоа не го прават дека им е досадно и дека маразат кардио).

  Дали треба да трчаш со саати или да тренинраш ко Navy SEAL за да бидеш во добра физичка кондиција?

  За повеќето, сите, одговорот е не.
   


  Read more