MK | EN
Нашиот центар е дизајниран да биде основата на која ќе ја изградите посакуваната форма и физичка подготвеност. Членската база во Спорт Инн е крајно разновидна, почнувајќи од оние кои за прв пат се среќаваат со тренажен процес, до професионални спортисти кои се подготвуваат за спортски настан и имаат специфични барања за тренинг и програма. Без разлика која е Вашата причина и ниво, Спорт Инн е местото каде што може заедно да ја започнеме вашата спортска приказна и место кое ќе го чувствувате како дом.

Се гордееме со услугата која ја нудиме, а таа започнува од моментот кога ќе стапнете во Спорт Инн и никогаш не завршува со вашиот дневен тренинг процес. Користиме најиновативни, прогресивни техники и програми за тренинг кои во основа се мултидисциплинарни. Тие се водени од нашиот тим од Lifestyle тренери кои ги мотивираат и водат нашите членови низ патувањето кон поздраво и посилно тело.


Ниту еден детаљ не е занемарен во Спорт Инн Центар, од врвната климатизација и вентилација од AIRCON до специјалниот спортски под кој е антибактериски и дизајниран да понуди до 45%-тно ублажување и амортзација на ударите, минимализирање на напрегнатоста и намалување на можноста за повреди од триење при евентуален пад.

На крај, може да се покаете за шансите кои ви биле понудени, а не сте ги зграпчиле, личноста која сте се плашеле да станете и сите оние одлуки за кои сте размислувале предолго.


Правила за користење на авторски материјали